perjantai 11. lokakuuta 2013

Ruskapipo

Tänä vuonna on ehkä komein ruska ikinä. Täällä pääkaupunkiseudulla ainakin loistavat puut paljon kauniimpina kuin viime vuonna. Kai sateettomuudella on jotain tekemistä asian kanssa?

Olen ollut jo yli viikon kipeä, enkä ole jaksanut oikein muuta tehdä kuin katsella sarjoja. Ei sitä kukaan jaksa vain paikallaan löhöillä montaa tuntia päivässä, vaan pitää olla jotain puuhaa käsillä. Tämän syksyn flunssan tuloksena oli tämä ruskan värinen pipo.



Pipo on neulottu valikoimasta erilaisia Novitan 7 veljestä -lankoja (Fasaani, kaksi eriväristä harmaata, punainen, vaaleanvihreä, oranssi). Aloituksena oli 112 silmukkaa ja koko pipon pituudelta 2 oikein 2 nurin -neulosta. Puikkoina oli pyöröpuikko kokoa 4. Tein piposta löysän ja ylipitkän, jotta se on käytössä tarpeeksi rento.

Kirjavaa pipoa on helppo käyttää eriväristen huivien ja hanskojen kanssa. Syysfiilistä ei voi estää!

Nuorempana olen ollut allerginen lampaanvillalle. Villapipot usein kutittavat ja villalapasia en pysty käyttämään ilman välihanskoja. Villasukat jostain syystä puolestaan eivät tuota mitään ongelmaa. Tätä pipoa olen kuitenkin tässä pitänyt päässä jo jonkin verran, eikä se nyt ainakaan tukan läpi kutita. Pitää testata vielä kunnolla ulkokäytössä, sillä usein pieni hikoaminen on saanut villa-allergian innostumaan. Tai ehkä olenkin jo kasvanut allergiastani yli? Tämä on niin herkullisen värinen pipo, että haluan käyttää sitä, allergiasta välittämättä!

   

Hyvää ja kaunista syksyä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti