torstai 2. huhtikuuta 2015

Ideoita vuodelle 2015 - muu asunto ja tilkkutäkki

Parvekkeen lisäksi en ollut ajatellut tehdä moniakaan uusia hankintoja uuteen asuntoon muuttaessamme. Totesimme kuitenkin, että ainakin uudet valaisimet täytyy hankkia, ja niitä olemmekin tänään lähdössä etsimään. Mattoja on jo vanhasta asunnosta, mutta mukava olisi saada ainakin uusi keittiön matto... Millainen matto keittiön pöydän alla voisi olla? Muutamia muitakin juttuja olisi kuitenkin kiva saada, joko tämän tai tulevien vuosien aikana! Tässä postauksessa esittelen näitä ideoita.

Muu asunto
Tosiaan kovin suurta budjettia muuhun asunnon sisustamiseen ei tule olemaan - opiskelija-asunnosta yksityisille markkinoille muuttaminen ei ole kovin halpaa puuhaa pitkässä juoksussa muutenkaan, varsinkin, kun omat palkkatyöni alkavat vasta elokuussa. Jotain uutta, halpaa ja kivaa olisi silti mukava saada ensimmäiseen oikeaan asuntoomme (jostain syystä edellinen opiskelija-asunto nyt oli vain koko ajan välivaihe, jonka sisustamiseen ei ole kummallakaan ollut kamalasti intoa).

Pinterest
Hääkuvamme ovat edelleen kehystämättä. Olen jopa jo valinnut, mitkä kuvat studiokuvien lisäksi seinälle haluaisin, ja koonnut niistä jonkinlaisen gallerian. Kaikki siis on kehysten löytymistä ja ripustamista vaille valmis. Uuteen kotiin olisi mahdollisimman pian kiva saada jonkinlainen galleriaseinä häistämme. Tämän kuvan symmetrisyys jotenkin viehättää, ja tiedän, että viehättäisi miestäkin!

Pinterest
Jos emme halua seinää täyteen reikiä, olisi tällainen vaihtoehto hääkuvien esillelaittamiseen hyvä vaihtoehto. Kuvien uudelleenjärjestelykin olisi helppoa!

Pinterest

Meillä on tavallinen korkkinen muistitaulu, jossa on vaaleasta puusta kehykset. Taulu on ollut minulla jo kauan, ja reilu kymmenen vuotta sitten olinkin päivittänyt sen: leikkasin huoneeni ylijäämätapetista palan ja päällystin korkkiosan sillä. Tapetin otin pois, kun huoneeni värimaailma muuttui. Nyt voisin maalata kehykset ja ehkä päällystää korkkitaulun kankaalla. Tosin mitään esimerkkikuvan kaltaista räikeää tuskinpa... Mutta ehkä joku valkoinen/vaaleaharmaa-raitakangas sopisi. Kehykset eivät ole irrotettavat, mutta ehkä samanlainen tunkemiskikka onnistuisi kuin tapetinkin kanssa (viivottimen avulla reunat kehysten alle).

Pinterest
Kiinnitykseen kaunis nauha olisi hyvä! Nyt meillä on käytössä kalastussiima, mikä nyt ei ole kauhean kaunis ratkaisu, tosin melko huomaamaton toki.

Pinterest
Saamme joka vuosi joulukortteja, syntymäpäivä- ja nimipäiväkortteja, ja tietenkin vielä tuttavien reissuista kortteja. Emme halua tehdä niihin reikiä, joten korttien pitäminen esillä on joskus hieman hankalaa. Tällainen nauhallinen muistitaulu voisi olla hyvä ratkaisu!


Tilkkutäkki


Pinterest
Sukuumme syntyy uusi jäsen kesällä, ja vauvan lattiapeiton meinaan ommella heti, kunhan ehdin käydä hakemassa kankaat. Tähti-blokin olen jo valinnut, mutta värien kanssa vielä painiskelen. Mitään kovin värikästä en halua (ja käsitykseni mukaan vauvan vanhemmatkaan eivät niistä niin välitä), mutta liian vaalea voi olla aika riskialtis... Tässä muutamia hyviä ideoita!

Pinterest
Pinterest
Pinterest



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti